programma Open Dag zaterdag 24 aug

17-08-2019

Open Dag v.v. Rood Zwart onder brandweerbegeleiding

Op zaterdag 24 augustus houden diverse Deldense sportverenigingen een gezamenlijke Open Dag, waarbij jong en oud tussen 10:00 en 13:00 uur de mogelijkheid krijgt zich te oriënteren op een eerste of andere sport. Uiteraard doet vv Rood Zwart ook weer. Onze Activiteitencommissie heeft ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma samengesteld, waarbij je deze ochtend al voetballend kennis kunt maken met o.a. de accommodatie, leiders en trainers. Uiteraard is er een mogelijkheid om uw zoon/dochter of jezelf direct aan te melden als lid. Er staan verschillende super toffe activiteiten op de planning:

  • 9.30 JO-8 t/m JO-11 aanwezig
  • 10.00 start klein toernooi (groep 1) en circuit training (groep 2) door TC / René van Norel
  • 10.30 inloop welpen training
  • 10.45 beschilderen sloopauto n de ludieke kleuren Rood Zwart
  • 1.15 wisseling circuit en toernooi voor de groepen 1 en 2
  • 12.00 wedstrijd tussen ALLE aanwezige jeugd en selectie-spelers Rood Zwart
  • 12.15 Autoschieten… maar niet zomaar! Deze auto zal meters hoog hangen aan een kraan, eens kijken wie hem dan nog kan raken… of nog beter: de bal erin te schieten
  • 13.00 Einde Open Dag
De gehele ochtend wordt ondersteund door de Brandweer Delden. Zij geven o.a. een spectaculaire brandweershow, er wordt een reddingsactie uitgevoerd en ook zorgen zij voor een echt brandweerspringkussen.

Rood Zwart zorgt voor ranja, ijsjes én een verrassing voor de kleintjes. Voor de ouders staat als vanzelfsprekend de koffie klaar.  Kom jij ook lekker een balletje trappen in je favoriete sportkleding, of wil je meer weten en eens kijkje nemen bij de brandweer? Bij Rood Zwart is het deze ochtend allemaal mogelijk. Neem je vriendjes en vriendinnetjes en/of broertjes en zusjes ook mee. Ouders en andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook meer dan welkom op ons mooie Sportpark de Scheetheuvel en in het Noaberhoes aan de langestraat in Delden.

Het wordt gegarandeerd superleuk, sportief en gezellig: de steekwoorden waar Rood Zwart als gehele vereniging garant voor staat. Dus kom ook voetballen bij Rood Zwart; daar worden de toekomstig talenten geboren! 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen