5e Sponsor-toernooi groot succes

30-06-2019
Na geslaagde edities in de 4 voorgaande jaren, is vrijdag 28 juni voor de 5e keer het Sponsor-toernooi georganiseerd. Alle Rood Zwart sponsoren zijn benaderd en gevraagd of ze mee wilden doen voor een potje 5 tegen 5 voetbal. Lekker ongedwongen, waarbij saamhorigheid en gezelligheid voorop moest staan. De sponsoren gaven enthousiast gehoor aan deze oproep, met als resultaat wederom een goede opkomst en erg geslaagde avond. Onder fantastische weersomstandigheden begon om 18.00 het toernooi op de kleine veldjes op het nieuwe hoofdveld. Er werd fanatiek maar sportief gestreden in de poule-fases.

Om  20.30 uur waren de halve finales: Maya personeel tegen Femi’s Grillroom & Pizzeria en Mensink Hoveniers tegen Timmer- & Bouwbedrijf te Vregelaar. Uiteindelijk werd de Finale gespeeld door Femi’s Grillroom & Pizzeria tegen Mensink Hoveniers. Femi’s ging met de wisselbeker naar huis. Deze zal ongetwijfeld een mooi plekje krijgen in hun restaurant. Na de prijsuitreiking en een bedankwoord van de spreekstalmeester Jeroen Dorenbusch was het nog erg gezellig in de tent.

Marije Pol van de activiteitencommissie geeft aan erg tevreden te zijn over het verloop; “er zijn en blijven altijd een aantal aandachtpuntjes maar die worden direct weer verwerkt in het draaiboek.  Dit is en blijft een jaarlijks terugkerend evenement.  Volgend jaar doen we uiteraard weer ons best met de gehele activiteitencommissie een 6e editie van het sponsortoernooi te organiseren” Bij voldoende animo denken we zelfs aan een aparte damespoule. Het was een meer dan geslaagde avond, iedereen bedankt daarvoor! “

Voor alle foto’s, klik >>>.

 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen