verslag inloop Walking Football 22 juni

24-06-2019

Zaterdag 22 juni was het weer zover. De 3e inloop Walking Football. Met veel enthousiasme en nog meer plezier elkaar al wandelend een balletje toespelen. Het lukte de Rood Zwarters weer prima. Jeroen verzorgde de warming up en de ballen, Jan zette het veld uit, Leo had de bidons gevuld en al snel verschenen de eerste supporters en zweetdruppeltjes! Bertus, Richard, Robert, Jeroen, Jan, Leo, Harry, Han vermaakten zich prima. Na 2x 20 minuten was het mooi geweest en werd er gezellig nagepraat in ons Noaberhoes tijdens de 3e helft. De score? Geen idee, maar daar gaat het ook helemaal niet om.

Gewoon lekker een uurtje bezig zijn met elkaar en elkaar op een andere manier spreken. Ooit geweten dat Jan zo’n goalgetter was/is? Kom kijken en overtuig jezelf!

Volgende keer zijn Peter, 2e Han, Wilfried en Theo (?) er ook weer bij, maar nog meer spelers zijn van harte welkom. Dan kan ook in goed overleg een vaste dag worden afgesproken. Denk nou niet, dat is niks voor mij. Want iedereen is welkom, of je nou op hoog niveau gespeeld hebt of in de lagere elftallen, het maakt niets uit! Het is totaal anders dan normaal voetballen! Ook de (normaliter) “snelheidsduivels” als Richard en Harry vermaken zich prIma met het gedwongen NIET hardlopen!

Noteer alvast in je agenda: zaterdag 24 augustus om 14 uur, tijdens de Open Dag, is er weer een vrije inloop/demonstratie. Kom eens kijken en neem direct je voetbaltas mee om eens mee te doen!
Ken je nog mensen voor die dit ook wat is? Voor opgave of meer info kunnen ze bellen met Jeroen Vos 06 304 20 200 of Han Blanke 06 511 588 66

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen