14e Gerrit ten Brummelhuis Toernooi groot succes

19-06-2019

Op zaterdag 14 juni werd bij v.v. Rood Zwart alweer voor de 14e keer afgetrapt voor het Gerrit ten Brummelhuis Toernooi. Het jaarlijkse toernooi voor pupillen was dit jaar met in totaal 60 jeugdteams uit de gehele regio weer goed gevuld. Naast vele teams uit de Hof van Twente (SV Delden, vv Bentelo, Twente Goor en GFC) wisten ook teams uit de regio en daar buiten de weg naar sportpark De Scheetheuvel te vinden.

Voor de JO8 en JO9 teams begonnen de eerste wedstrijden om 9.30 uur. In de middag werd om 13.30 uur afgetrapt voor de JO10 en JO11 teams. Met in totaal rond de 600 voetballers werd er gevoetbald om het kampioenschap per poule. Voor elk team was er een mooie beker beschikbaar. Daarnaast hebben de Rood Zwart teams onderling gestreden wie de Gerrit ten Brummelhuis wisselbokaal een jaar lang mag bezitten. Dat is de bokaal voor het best presterende Rood Zwart team per leeftijdscategorie. 

Er zijn 4 nieuwe wisselbekers beschikbaar gesteld door Oude Nijhuis Biljartvakhandel. De 2 bekers die 13 jaar zijn gebruikt voor het beste RZ E- en F team zijn voor aanvang van het toernooi overhandigd aan de Dennis Brummelhuis: 1 voor zijn moeder Elly en 1 voor hemzelf. We weten zeker dat deze een mooi plekje gaat krijgen bij hen thuis. 
De nieuwe wisselbekers voor de best presterende RZ teams vanmorgen gingen naar:

  • Rood Zwart JO8-3 
  • Rood Zwart JO9-1
  • Rood Zwart JO10-1
  • Rood Zwart JO11-1

Het Gerrit ten Brummelhuis toernooi is voor het eerst georganiseerd in mei 2006 en draagt de naam van de veel te vroeg overleden vrijwilliger die zich met een tomeloze inzet en beleving sterk maakte voor de pupillen van Rood Zwart. “Door zijn naam te verbinden aan dit jaarlijkse toernooi, wil de club hem blijvend herdenken.”

Al met al was het een mooie dag om op terug te kijken en op naar de 15e editie.

Namens de Toernooicommissie Rood Zwart
Michel Janssen 

 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen