Zwemfestijn Rood Zwart

24-02-2019

Zaterdag 23 februari j.l. was het dan eindelijk zover. Het jaarlijkse zwemfestijn.
Om 18:00 uur vertrokken de eerste auto’s vol met leiders, trainers, ouders, broertjes, zusjes en natuurlijk spelers naar Zwembad “De Wilder” in Haaksbergen. Het eerste uur van 18:30 tot 19:30 uur waren alleen de JO-8 tot en met JO-11. Om 19:30 uur kwamen ook de JO-12 tot en met de JO-19.

Bij aankomst in Haaksbergen was het zwembad nog leeg. Rood Zwart had namelijk het gehele bad afgehuurd voor alle jeugdspelers. Het duurde maar even of alle baden waren gevuld met lachende, spetterende kinderen, trainers, leiders en ouders. De glij- en stormbaan, het touw, de blauwe haai waren favoriet.

Natuurlijk werd er ook volop gebruik gemaakt van het golfbad en de bubbelbaden. Vooral de leiders, trainers en ouders hadden het hier best naar hun zin.

Velen dachten vanavond even Tarzan te zijn, door aan het grote touw het water in te slingeren.

Na twee uur te hebben gezwommen was het zwemfestijn voorbij en gingen we met z’n allen terug naar ’t Noaberhoes van Rood Zwart. Hier stonden de drankjes voor de jeugd al klaar, en natuurlijk was er ook voor de ouders een drankje. De lege magen werden ook niet vergeten. Voor iedereen was er een broodje hamburger. Dat ging er wel in.

Het jaarlijkse zwemfestijn was ook dit jaar weer een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

  

   

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen