Nieuwjaarsreceptie Rood Zwart

07-01-2019

6 januari 1923, de oprichtingsdatum van vv Rood Zwart. Traditioneel de datum van de nieuwjaarsreceptie. 6 januari 2018 was tevens de officiële opening van ons Noaberhoes. 

Zondagmiddag 6 januari jl. werd de 97e nieuwjaarsreceptie gehouden, dus voor de 2e keer de in 't Noaberhoes. De opkomst was prima. Voorzitter Robert Ros keek kort terug op het jaar 2018. Maar hij keek vooral vooruit naar 2019, waarin hij een aantal belangrijke speerpunten aanhaalde: o.a. uitbreiding van de Technische Commissie, meer focus op voetbal technische zaken (o.a. structureel gebruik VTON app door alle jeugdtrainers), aanschaf zonnepanelen, herinrichting parkeerplaats, aanleg extra (welpen) veld, etc. 

Aan het eind van zijn nieuwjaarsspeech werd er nog een oorkonde uitgereikt aan Frans Dijkmans. Van alle clubs uit de Hof van Twente die deelnamen aan de door TC Tubantia uitgeschreven verkiezing "Clubheld van de amateursport 2018" had Frans namelijk de meeste stemmen gekregen. Er was door de Rood Zwarters massaal op Frans Dijkmans gestemd, waardoor het Rood Zwart-bestuur van TC Tubantia deze oorkonde had ontvangen.
Frans is één van onze kantinebeheerders, staat dag en nacht klaar als klusjesman, manusje van alles, groundsman van de velden, etc. Door de erg droge zomer was hij dagelijks aan het sjouwen met de beregeningsinstallatie en maakte hij vele overuren op de grasmaaier. Resultaat: een paar prachtige grasmatten, waar menig golfbaan jaloers op zou zijn. Frans, van harte gefeliciteerd met deze oorkonde.

Na de receptie werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig nagepraat. 

   

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen