Rood Zwart haalt uit tegen Zenderen Vooruit

19-11-2018

Rood Zwart heeft op zondag drie hele belangrijke punten gepakt tegen Zenderen Vooruit. Op sportpark Scheetheuvel won de ploeg van trainer Remco Dokter met maar liefst 4-0. De Deldenaren staan nog wel laatste in de Vierde Klasse A maar hebben aansluiting gevonden bij Oldenzaal, dat slechts een punt meer heeft.

Rood Zwart ging furieus van start en had in het eerste kwartier al met 3-0 kunnen voorstaan. De paal, lat en de doelman van Zenderen zorgen er echter voor dat de stand 0-0 bleef. Toen even later Zenderen bijna scoorde, voelden veel toeschouwers aan de kant de bui alweer hangen. Als je zelf immers de kansen niet benut… Toch kon er een paar minuten voor de rust gejuicht worden. Een diepe bal van Jurriaan Eekers werd op waarde geschat door Jan Baake die het leer vervolgens fraai in de kruising schoot. Ruststand: 1-0.

Na de pauze drukte de thuisploeg door. De 2-0 leek bijna een kopie van de eerste treffer. Het was opnieuw Jurriaan Eekers die een lange bal verstuurde en weer kwam deze terecht bij Jan Baake. Deze had de hoek voor het uitkiezen: 0-2. Na ruim een uur besliste Rood Zwart de wedstrijd. Jesse Beukert legde de bal panklaar voor Raymond Kenkhuis, die het leer tegen de touwen schoot. Rood Zwart had hierna het zelfvertrouwen terug en liet zien heel goed te kunnen voetballen. Tien minuten voor het einde viel ook nog de 4-0. Het was opnieuw Raymond Kenkhuis die scoorde. Nu op aangeven van Jelte Linderman.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen