Rood Zwart onderuit na late tegendoelpunten

28-10-2018

Rood Zwart zit in de hoek waar de klappen vallen. Dat bleek ook zondag weer in het duel met Juventa' 12 uit Wierden. De ploeg van trainer Remco Dokter was lang de bovenliggende partij, maar ging uiteindelijk wel met 1-3 onderuit. Alle tegendoelpunten van de bezoekers vielen in het laatste kwartier waardoor de Deldenaren weer met lege handen staan en laatste blijven op de ranglijst.

Rood Zwart begon goed aan de wedstrijd en was in de openingsfase de bovenliggende partij. Kansen kwamen er ook in de eerste helft, maar onder anderen Jesse Beukert wist deze niet te verzilveren. Een 0-0 ruststand was het gevolg.

In de tweede helft ging de ploeg van trainer Remco Dokter opnieuw opzoek naar de voorsprong. Deze kwam er uiteindelijk na een uur spelen via Daan Extercate. Rood Zwart leek hierdoor eindelijk weer op weg naar een zege, maar deze zou er niet komen. Een kwartier voor het einde kwamen de bezoekers op 1-1.

Een paar minuten voor het einde bleek dat ook een punt er niet in zat voor de hekkensluiter. Jelte Linderman maakte een overtreding in het eigen strafschopgebied en de scheiderechter wees naar de stip. Tot overmaat van ramp kreeg de Rood Zwart speler ook nog zijn tweede gele kaart. De strafschop werd benut en zo keek de thuisploeg weer tegen een achterstand aan: 1-2. In de blessuretijd scoorden de bezoekers ook nog de 1-3.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen