Rood Zwart nieuwe hekkensluiter na nederlaag tegen Vasse

22-10-2018

Rood Zwart heeft zichzelf op zondag een slechte dienst bewezen. De ploeg van trainer Remco Dokter ging op bezoek bij hekkensluiter Vasse met 1-0 onderuit. Door het verlies zijn de Deldenaren nu zelf drager van de rode lantaarn. Rood Zwart heeft tot op heden drie punten verzameld in vijf duels en heeft een doelsaldo van -4.

Vasse leek voor de Deldenaren de ideale tegenstander om wat zelfvertrouwen te tanken, maar dat pakte anders uit. De ploeg uit Delden miste de nodige basiskrachten en had veel moeite met het fysieke spel van de thuisploeg. Aanvankelijk leidde dat nog niet tot grote kansen voor Vasse. Dat veranderde toen de thuisploeg diep in de eerste helft een opgelegde mogelijkheid op de lat knalde. De waarschuwing was niet aan Rood Zwart besteed en even later viel alsnog de 1-0.

In de tweede helft probeerden de bezoekers wel wat terug te doen, maar veel leverde dat niet op. De thuisploeg was de baas op het veld en Rood Zwart moet lijdzaam toezien hoe de tijd wegtikte. Gescoord werd er dan ook niet meer waardoor de vierde nederlaag van het seizoen een feit was. Eindstand: 1-0.  

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen