Open Dag Rood Zwart wederom geslaagd evenement

03-09-2018


Sinds jaar en dag houdt onze voetbalvereniging haar Open Dag, traditioneel aan het begin van het seizoen. 
De laatste paar jaar binnen het samenwerkingsverband met andere sportverenigingen in Delden. In de lokale media werd aandacht geschonken aan deze gezamenlijke actie middels publicaties met bovenstaand logo. Iedere deelnemende vereniging heeft een programma samengesteld en dit kon op deze zaterdag (1 september) bezocht worden. 

De activiteitencommissie van Rood Zwart heeft een “geolied” draaiboek op de plank liggen, wat ook nu weer uitstekend gefunctioneerd heeft. Dit jaar voor het eerst op de Brink vóór het nieuwe Noaberhoes. Een prima locatie, zo is gebleken. Gezelligheid alom en veel belangstelling! Natuurlijk was ook het goede weer mede debet aan het welslagen van deze dag.


Al ruim voor de openingstijd 10.00 uur liepen de eerste voetballertjes in full outfit zich warm te draaien. Spannend kijkend naar de megagrote wie-maakt-de-langste-sliding-waterbaan, die later op de morgen ingezet werd voor mooie glijpartijen (“slidings”!). Maar ook Carlo Kastermans met zijn “Doe de Messi-test” dribbelbaan; …Wie maakt de snelste dribbel met de bal aan de voet langs een parcours met pionnen…?
Voetballertjes van alle leeftijden, meisjes en jongens, lid of geen lid, wie maar wilde, kon deze dag meedoen! 
Plezier stond voorop. Maar ook voor de ouders was er de mogelijkheid kennis te nemen van Rood Zwart als voetbalvereniging waar items als sport, spel, plezier, goede organisatie hoog in het vaandel staan.


Ook de Welpenafdeling liet zich gelden. Onder begeleiding van Brenda Visschedijk en Jelle Sueters konden de jonge spelertjes naar hartenlust voetballen. Spannend toegejuicht door vaders en moeders en opa`s en oma`s. 
Oud-keeper van het eerste elftal Marc Averdijk had zijn keepersoutfit nog een keer weer aangetrokken om de vele voetballertjes de gelegenheid te geven een ‘knalharde’ penalty op hem af te vuren. Alle deelnemers kregen als aandenken een mooie RZ medaille uitgereikt als aandenken aan deze superdag.
Enkelen zullen, trots als ze zijn, deze onderscheiding vast en zeker onder hun kussen bewaren... 

Het meisjes- en vrouwenvoetbal met de aansprekende naam SVO-Twickel was ook aanwezig: 2 meiden als vertegenwoordigers van deze tak vrouwenvoetbal beantwoorden alle vragen. En natuurlijk was er gelegenheid om nieuwe leden in te schrijven. Alle nodige informatie stond kort en bondig samengevat in een uitstekende brochure die mede bijdroeg aan het goed informeren van ouders en kinderen. Nieuwe inschrijvingen werden verrast met een heuse Rood Zwart wedstrijdbal. Met gratis koffie voor ouders, een ijsje + chips voor alle kids, belangstelling van de vele aanwezigen en een goed draaiend programma, was deze dag weer een groot succes.
Het aantal aanmelding ging richting de 28 (!), inclusief een 13-tal senioren. Sommigen terugkerend na ooit gestopt te zijn. En ook dat is om mooi te zien.

Voor alle foto's van de Open Dag bij Rood Zwart klik hier >>>

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen