IN MEMORIAM: Cor Rebergen

05-08-2018

Cor Rebergen

2 augustus 1945 - 4 augustus 2018Met grote droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze Rood Zwart vriend Cor Rebergen.

Midden jaren negentig kwam Cor in Delden wonen en werd hij lid van onze vereniging. Het duurde niet lang alvorens hij Rood Zwart helemaal in zijn hart had gesloten en die liefde was wederzijds.

Cor zette zich vanaf het begin met hart en ziel in voor Rood Zwart. Als scheidsrechter, als barmedewerker, als lid van de toernooicommissie en niet te vergeten als Sinterklaas. Menig kinderhart heeft hij in al die jaren sneller doen kloppen. Vanwege zijn welbespraaktheid werd hij daarnaast regelmatig gevraagd als ‘spreekstalmeester’ voor het uitreiken van prijzen en bij andere festiviteiten.

Cor was een vrijwilliger bij uitstek. Niet alleen bij Rood Zwart, maar ook bij de muziekvereniging  TCOV en de Rolstoelvierdaagse. Bovendien was hij één van de grondleggers van het Koninginnedag toernooi, het latere Koningsdag toernooi. Voor al deze verdiensten ontving hij op 24 april 2015 een Koninklijke onderscheiding.

Dankbaar voor wat Cor voor ons heeft betekend, wensen wij zijn echtgenote Els, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe dit verlies te dragen.

We zullen hem missen, maar de mooie herinneringen blijven.

 

Bestuur, (ere)leden, toernooicommissie, scheidsrechters en zijn trouwe ‘pieten’ van de v.v. Rood Zwart


 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen