4e Editie Sponsor-toernooi Rood Zwart groot succes

18-06-2018

Na geslaagde edities in de 3 voorgaande jaren, is vrijdagavond 15 juni voor de 4e keer het Sponsor-toernooi georganiseerd op de velden van v.v. Rood Zwart. Alle Rood Zwart sponsoren zijn benaderd en gevraagd of ze mee wilden doen voor een potje 5 tegen 5 voetbal. Lekker ongedwongen, waarbij saamhorigheid en gezelligheid voorop moest staan. De sponsoren gaven enthousiast gehoor aan deze oproep, met als resultaat wederom een goede opkomst en erg geslaagde avond. 

Onder perfecte weersomstandigheden, begon om 19.00 het toernooi op de veldjes van het toekomstige hoofdveld. Er werd fanatiek, maar sportief gestreden. Na de poule-fases werden om 20.45 uur de halve finales gespeeld: Femi’s Grillroom & Pizzeria tegen Hotel Het Wapen van Delden en Eissink (plafond- en wandsysteem) tegen Sonneveld Groothuis autoservice. Uiteindelijk werd de finale: Sonneveld Groothuis autoservice - Hotel Het Wapen van Delden, gewonnen door het laatstgenoemde team (zie foto). 


Zij gingen met de grote wisselbeker naar huis. Deze zal ongetwijfeld een mooi plekje krijgen in hotel/restaurant van Theo Poppe, de nieuwe hoofdsponsor van Rood Zwart voor de a.s. 3 jaar.
Na de prijsuitreiking en het bedankwoord was het nog erg gezellig in de nieuwe kantine op de Scheetheuvel.
Marije Pol van de activiteitencommissie geeft aan erg tevreden te zijn over het verloop; “er blijven altijd een aantal aandachtpuntjes maar die zijn direct weer in het draaiboek worden verwerkt. Volgend jaar doen we uiteraard weer ons best met de gehele activiteitencommissie om een legendarische 5e editie van het sponsortoernooi te organiseren” Bij voldoende animo gaan we zelfs voor een aparte damespoule” Voor alle teamfoto’s en meer info, zie of kijk op de Rood Zwart facebook site!

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen