Rood Zwart presenteert Wapen van Delden als nieuwe hoofdsponsor

22-05-2018

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Hector heeft v.v. Rood Zwart op zondag 20 mei haar nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. De komende drie seizoenen prijkt de naam van het Wapen van Delden op de shirts van het vlaggenschip.

‘Met elkaar voor elkaar’ is het motto van Rood Zwart. Het afgelopen jaar is deze lijfspreuk meer dan waar gemaakt met de voltooiing van het multifunctionele Noaberhoes. “Een club ben je met z’n allen. Samen moet je het doen. Bestuur, leden, vrijwilligers maar ook sponsoren. Daarom ben ik blij dat wij de komende jaren Rood Zwart kunnen ondersteunen” aldus Theo Poppe namens het Wapen van Delden.

Voorzitter Robert Ros is blij dat er met het Wapen van Delden een waardig opvolger is gevonden voor Harlekijn-Smitties. De band tussen Rood Zwart en de nieuwe hoofdsponsor kent zelfs enige historische waarde. In de naoorlogse jaren werd er gevoetbald op een tijdelijk onderkomen aan de Langestraat. Het Wapen van Delden deed in die jaren dienst als kleedruimte.

Of de nieuwe hoofsponsor ook sportief gezien de club een impuls geeft moet nog blijken. De eerste tekenen zijn echter positief. Onder toeziend oog van Theo Poppe werd Hector met 3-0 aan de spreekwoordelijke zegekar gebonden. Daarmee sleepte Rood Zwart de derde periode in de wacht en kan het zich opmaken voor nacompetitie om een plek in de 3e klasse.

Robert Ros (voorzitter) en Judith Ros (sponsoring) verwelkomen 
de nieuwe hoofdsponsor Theo Poppe van Het Wapen van Delden.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen