Rood Zwart neemt drie belangrijke punten mee uit Buurse

07-05-2018

Rood Zwart heeft op zondag drie belangrijke punten gepakt in de strijd om een plek in de nacompetitie. De mannen van Remco Dokter wonnen het lastige uitduel bij Buurse met 2-3. Halverwege stond er al een 0-1 stand op het scorebord. Na de pauze kwamen de bezoekers uit Delden nooit echt in de problemen. Eerder dit seizoen werd er nog met 1-2 verloren van Buurse.

Rood Zwart kwam na ruim een kwartier spelen op een 0-1 voorsprong. Jan Baake werd net buiten het strafschopgebied onderuit gehaald en dat resulteerde in een vrije trap op een mooie plaats. De trap van Jesse Beukert eindigde nog op de lat, maar in de rebound zorgde Raymond Kenkhuis met een kopbal voor de voorsprong. In het vervolg van het eerste bedrijf werd er niet meer gescoord.

Vlak na de pauze kwam Rood Zwart op 0-2. Het was opnieuw topscoorder Raymond Kenkhuis die de bal tegen de touwen werkte. Hierna namen de bezoekers uit Delden iets gas terug en dat gaf Buurse de gelegenheid om weer de aansluiting te vinden: 1-2. In de slotfase besliste Tom Hudepohl de wedstrijd met een fraaie treffer. Vlak voor het eindsignaal maakte de thuisploeg nog wel de 2-3, maar de drie punten kwamen niet meer in gevaar.       

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen