Noaberhoes locatie voor Beursvloer Hof van Twente

01-06-2018

Op vrijdag 12 oktober organiseren we al weer de vierde Beursvloer Hof van Twente. Deze keer zijn we te gast in het Noaberhoes, het clubgebouw van voetbalvereniging Rood Zwart in Delden. 
Tussen 15.30 – 16.30 uur wordt er gehandeld in vraag en aanbod tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven uit de Hof. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Met elkaar voor elkaar

Deze tekst staat op de eerste steen van het nieuwe multifunctionele clubgebouw. Een gebouw dat niet alleen dienst doet als clubgebouw van de voetbalvereniging maar ook andere organisaties onderdak biedt. En de ruime kantine in het gebouw is bij uitstek geschikt om daar een Beursvloer te organiseren. Wim Koning ter Heege, commissievoorzitter van Sportpark Plus en Jelle de Vries, namens het hoofdbestuur van Rood Zwart belast met kantinezaken: ‘Met onze voetbalclub hebben we al een aantal mooie matches met bedrijven gemaakt tijdens eerdere Beursvloeren. En via de Hof van Twentse Uitdaging hebben we contacten met bedrijven gelegd die ons tijdens de bouw hebben geholpen. We werken dan ook graag mee aan de Beursvloer!’

Aanmelden Beursvloer

Deelname aan de Beursvloer is gratis en aanmelden kan via info@hofvantwentseuitdaging.nl Meer informatie over het programma vind je op www.hofvantwentseuitdaging.nl De Hof van Twentse Uitdaging bemiddelt het hele jaar door, met gesloten beurs, in vraag en aanbod van Menskracht, Materialen en Middelen tussen verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven enerzijds en bedrijven anderzijds. Met als doel de leefkwaliteit van de inwoners uit de Hof te verbeteren. 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen