Rood Zwart verliest nipt van koploper WVV

13-04-2018

Rood Zwart is er niet in geslaagd om koploper WVV uit Hengevelde punten afhandig te maken. Het inhaalduel op donderdagavond eindigde in een 1-2 zege voor de bezoekers. Halverwege stond er op sportpark Scheetheuvel een 0-1 stand op het scorebord. De treffer van Rood Zwart viel vlak voor het einde van de wedstrijd.

Rood Zwart begon, net als de afgelopen weken, prima aan de wedstrijd en kreeg via Colin Monteiro ook de eerste goede kans. Het doel werd echter niet gevonden. Ook WVV liet zich in de beginfase niet onbetuigd en kreeg al snel een prima mogelijkheid op de openingstreffer. Ook deze eindigde niet achter de doelman. In het restant van de eerste helft golfde het spel op en neer en waren beide ploegen gevaarlijk. Omdat steeds weer de laatste schakel ontbrak, leek een 0-0 ruststand het logische gevolg. Vlak voor de pauze deelde WVV toch nog een flinke tik uit. Een voorzet uit een vrije bal kon vrij worden ingekopt en liet de doelman van Rood Zwart kansloos. Ruststand: 0-1.

Na de pauze hielden de ploegen elkaar weer in evenwicht en waren er nauwelijks mogelijkheden te noteren. Na ruim een uur liet WVV zien waarom het bovenaan staat. Uit het niets scoorde de ploeg de 0-2. Opnieuw met een kopbal. Rood Zwart probeerde nog wel wat te forceren, maar veel kansen leverde dit niet op. Toch scoorde de ploeg van trainer Remco Dokter nog wel. Vlak voor tijd werkte Jesse Beukert de bal tegen de touwen. Er was echter te weinig tijd om nog een punt uit het vuur te slepen. 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen