Cor en Leo de Wit gestopt met organisatie kaartavonden

11-04-2018

In 2006 hebben Leo en Cor de Wit de organisatie vd RZ kaartavond overgenomen van Jan en Gerda Meier en dit altijd tot in de puntjes verzorgd: tafels indelen, punten-telling, prijzen kopen etc etc. Zij kregen hierbij vaste ondersteuning van Ellen de Wit en de laatste jaren ook v barmedewerkster Marian Koens. Helaas hebben allen aangegeven hiermee te stoppen. Het Bestuur heeft besloten dit niet zo maar voorbij te laten gaan en dus waren Jeroen Vos (Vrijwilligerszaken) en Marije Pol (Activiteitencommissie) namens het Bestuur maandag jl. kort aanwezig bij de laatste kaartavond van dit seizoen om hen te bedanken en een attentie te overhandigen. Allen, ook nog een keer langs deze (social media) weg: dank voor de inzet!
In september 2018 start weer een nieuw kaartseizoen. Gelukkig zijn er ook alweer 3 RZ-ers die hebben aangegeven het stokje over te nemen: Louis Bouwmeester, Annie Huisstede en Hans vh Bolscher. Mooi dat jullie dit willen doen en vast veel succes.
In aug 2018 zal er extra PR plaats vinden om nog meer (jeugdige) RZ-ers naar deze kaart-avond te krijgen, misschien wel in combinatie met een andere activiteit (darten, biljarten, poker? ) nieuwe ideeen? Geef ze door bij Jeroen of Marije!

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen