Tweede leven voor Rabo kantoormeubilair bij Rood Zwart

04-04-2018

Een grote tafel met bijpassende stoelen staan in de nieuwe bestuurskamer van voetbalvereniging Rood Zwart. Aangeboden door Rabobank Centraal Twente komt dit meubilair prima tot zijn recht in het nieuwe multifunctionele gebouw van de voetbalclub. Sinds een paar maanden maken meerdere organisaties gebruik van dit gebouw.

Match tijdens De Beursvloer
“Het meubilair past perfect in deze ruimte. En wat een prachtig uitzicht hebben jullie hier op het veld!” merkt Ina Nijhuis, werkzaam bij Rabobank Centraal Twente, op. Wim Koning ter Heege, betrokken bij de totstandkoming van het nieuwe gebouw, beaamt dit. “De afgelopen jaren zijn we met vele vrijwilligers intensief bezig geweest dit nieuwe gebouw te realiseren. We zijn dan ook supertrots dat dit gelukt is. En dat, naast de voetbalclub meerdere organisaties zoals onder meer het Rode Kruis en kinderdagverblijf La Luna van dit gebouw gebruik maken. Het is mooi om te zien dat, mede dankzij onze leden, er zo veel partijen belangeloos mee hebben geholpen. Zo ook Rabobank Centraal Twente.
Tijdens de Beursvloer, georganiseerd door Hof van Twentse Uitdaging, hebben we de match voor het meubilair gemaakt. Behalve de tafels en de stoelen mochten we ook kasten en een mooie lamp in ontvangst nemen. Hier komt het uitstekend tot zijn recht en hebben we er nog vele jaren plezier van!” 
Ina: “Op onze beurt vinden wij het als bank mooi op deze manier maatschappelijke organisaties te helpen.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen