Ruim 55 kinderen zoeken paaseieren bij Noaberhoes

02-04-2018

Zaterdag 31maart was het een drukte van jewelste in en rondom het Noaberhoes van VV Rood Zwart. 57 kinderen uit Delden in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar hadden zich daar samen met broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s verzameld voor het jaarlijkse paaseieren zoeken. Nadat er een mooie tekening voor de paashaas gemaakt werd was het dan toch eindelijk zover. Het zoeken van de eieren kon beginnen.

Onder begeleiding van een echte paashaas vertrokken de 57 kinderen richting het hoofdveld van de club waar maar liefst 150 eieren verstopt waren, waaronder “het gouden ei” en het “Rood Zwart ei”. Enthousiast werd er gezocht tussen de struiken, in bomen, het gras en de goals. Het was nog een hele klus om alle eieren weer terug te vinden, maar ook dit jaar is het weer gelukt. Voor wie interesse had kon er nog een penalty genomen worden met uiteraard de paashaas als doelman. U raadt het al; alle kinderen schoten raak!

 

Teruggekomen in de kantine stond er voor iedereen wat te drinken klaar een bakje met patat. Het Rood Zwart ei is gevonden door Mart Nijhuis, het gouden ei werd gevonden door Len Groothuis. Beide kregen een echte Rood Zwart bal als prijs.

 

Bij het naar huis gaan kreeg iedereen nog wat lekkers mee en om het geheel feestelijk af te sluiten, ook nog een ballon.

De organisatie is erg tevreden over het verloop. De opkomst was boven verwachting goed; de organisatie al met al een groot succes! In de meivakantie is er weer een Rood Zwart evenement voor alle kleintjes uit Delden; meer informatie volgt spoedig, dus volg ons op Facebook en houd de media in de gaten.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen