Rood Zwart boekt zege op Enter

18-02-2018

Rood Zwart heeft op zondag drie belangrijke punten gepakt in het duel met Enter. De ploeg van trainer Remco Dokter zegevierde op het eigen sportpark met 2-1. Halverwege stond er een 1-0 voorsprong op het scorebord door een benutte penalty van Thomas de Graaf. Na de pauze werd de score verdubbeld door opnieuw De Graaf. Een late treffer van Enter zorgde ervoor uiteindelijk voor nog wat benauwde momenten voor de goal van Rood Zwart, maar de zege werd uiteindelijk verdiend over de streep getrokken.

Rood Zwart begon redelijk aan de wedstrijd maar ook de tegenstander liet zich niet onbetuigd. De eerste grote kans van de wedstrijd diende zich na ongeveer een kwartier spelen aan toen Rodi Beukert diep werd gestuurd en vervolgens onderuit werd gehaald in het zestienmetergebied. De strafschop die daaruit volgde werd onberispelijk binnengeschoten door Thomas de Graaf. Hierna waren er kansen over en weer maar gescoord werd er niet meer.

Na de rust kreeg Enter een aantal kansjes om de gelijkmaker op het scorebord te zetten, maar deze werden niet benut. Rood Zwart bleek effectiever en een voorzet van Colin Monteiro werd na zo’n zeventig minuten spelen prima afgerond door opnieuw Thoms de Graaf: 2-0. Het duel leek daarmee gespeeld, maar tien minuten voor het einde kwam Enter toch nog terug uit een fraaie vrije trap. In de laatste minuten moesten alle zeilen worden bijgezet om niet tegen de 2-2 aan te lopen. Ondanks een aantal benauwde momenten lukte dit waardoor de drie punten in Delden beleven. 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen