Start 90 jarig jubileum met groot jeugdtoernooi

21-05-2013


Open dag Rood Zwart (foto: redactie)

Voetbalvereniging Rood-Zwart organiseert aanstaande weekend vanwege het 90 jarig bestaan een jeugdtoernooi. De aftrap is vrijdagavond om 18.30 uur met de D-jeugd. Waarna zaterdag de achtste editie van het Gerrit ten Brummelhuistoernooi plaats vindt.

In totaal nemen ruim 60 teams van clubs uit de hele regio deel aan dit toernooi. ’s Morgens van 9.30 uur tot 13.00 uur, komen de F-jes in actie. ’s Middags van 13.00 uur tot 16.30 uur, treden de E-teams tegen elkaar in het strijdperk. De speciale Gerrit ten Brummelhuis-bokaal is bestemd voor het Rood-Zwart team dat die dag de beste prestatie levert. Het toernooi is genoemd naar de man die grote verdiensten heeft gehad voor de jeugdafdeling van Rood-Zwart. Door zijn naam te verbinden aan dit jaarlijkse toernooi, wil de club hem blijvend herdenken.

Zondags komen vanaf 9.30 uur de C-teams in actie, ook een meisjes poule zal hierbij niet ontbreken. ’s Middags treden de B-teams aan ook hierbij zal een poule van meisjes de strijd aanbinden met enkele clubs uit de regio.

Klik
hier voor het totaal overzicht van de poule indeling

Wij hopen op een grote opkomst. 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen