Rood Zwart wint in Diepenheim

19-11-2017

Rood Zwart heeft op zondag een einde gemaakt aan de slechte reeks in de competitie. De Deldenaren wonnen in en tegen Diepenheim met 1-2. De ploeg van trainer Remco Dokter blijft ondanks de zege staan op een elfde plek, maar heeft wel weer aansluiting bij de middenmoot.

Rood Zwart was vanaf het begin de baas in het duel in Diepenheim. In de eerste minuten kwamen de bezoekers gevaarlijk door op de flanken, maar ontbrak de goede voorzet om echt in kansrijke positie te komen. Na ruim tien minuten spelen verloren de Deldenaren Rodi Beukert, die na een ongelukkig moment met een hersenschudding het veld moest verlaten. De gasten raakten hierdoor niet van de wijs en bleven zoeken naar de openingstreffer. Deze kwam er in de 24e minuut door een harde knal van afstand van Jan Baake. Ook in het restant van de eerste helft kreeg Rood Zwart nog mogelijkheden om de score uit te bouwen, maar deze werden niet benut. Ruststand: 0-1.

Na de pauze ging Rood Zwart goed door en hing de 0-2 veel meer in de lucht dan de 1-1. Het duurde nog tot de 70e minuut voor deze viel. Het was Colin Monteiro die een goede voorzet afleverde en Frank Lovink die kon afwerken: 0-2. De ploeg van Remco Dokter leek daarmee de buit binnen te hebben, maar nog geen twee minuten later werd het 1-2. Een voorzet werd van richting veranderd en viel zeer ongelukkig in het Deldense doel. Diepenheim wilde hierna wel aanzetten voor een slotoffensief, maar veel gevaar werd er niet gesticht. De bezoekers kwamen eigenlijk geen moment in de problemen en konden zo drie zeer welkome punten mee naar Delden nemen.  

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen