Uitnodiging feestelijkheden 90 jarig bestaan 8 juni 2013

17-05-2013

Beste Rood Zwarters en iedereen die Rood Zwart een warm hart toedraagt,

Zoals jullie ongetwijfeld weten bestaat Rood Zwart dit jaar 90 jaar. Natuurlijk een moment om wel even bij stil te staan en een feestje te vieren. Dat hebben we op 6 januari al een beetje gedaan, maar zoals jullie in de bijlage kunnen lezen houden we op zaterdag 8 juni de officiële receptie, aansluitend gevolgd door een reünie en jubileumfeest.

Officiële Receptie

Voor de officiële receptie zullen uitnodigingen worden verstuurd aan bijvoorbeeld ereleden, gemeente Hof van Twente, KNVB, en collega verenigingen. Maar natuurlijk zijn ook alle Rood Zwart leden uitgenodigd voor deze officiële receptie. Rood Zwart heeft meer dan 750 leden en die zijn allemaal een beetje jarig. Vandaar dat alle leden van harte welkom zijn op de officiële receptie.

Reünie en Feestavond

Heb je geen trek in het officiële gedeelte van de feestelijke dag, maar heb je wel zin om te proosten op dit heugelijke feit kom dan vanaf 16:00 uur naar de Scheetheuvel. Dan begint namelijk de reünie en het informele feest waarbij we niet alleen Rood Zwart leden uitnodigen, maar iedereen die Rood Zwart een warm hart toedraagt. Bovendien nodigen we iedereen uit die in het verleden heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Rood Zwart, oud leden, oud vrijwilligers, oud bestuursleden, oud scheidsrechters, noem maar op.

Tentoonstelling

In de kantine wordt een tentoonstelling gehouden over Rood Zwart door de jaren heen, met natuurlijk veel foto’s, oude shirts en Rood Zwart attributen en ook een paar films. Zeker de moeite waard.

Met elkaar, voor elkaar! Tot 8 juni!

Bestuur & commissie 90 jarig bestaan VV Rood Zwart

Klik voor een vergroting

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen