Rood Zwart lijdt derde nederlaag op rij

29-10-2017

Rood Zwart heeft op zondagmiddag opnieuw geen punten gepakt. In en tegen Markelo ging de ploeg van Remco Dokter voor de derde keer op rij onderuit (0-2). Wat tevens zorgen baart is het gebrek aan scorend vermogen van Rood Zwart. In de afgelopen vier duels werd er slechts één keer gescoord.

Rood Zwart keek in Markelo al na 4 minuten spelen tegen een 0-1 achterstand aan. Een misverstand in de verdediging zorgde ervoor dat een speler van de thuisploeg ongehinderd kon afronden. Het bleek ongeveer het enige wapenfeit van Markelo in het eerste bedrijf en het spel speelde zich daarna vooral op de helft van de thuisploeg af. Rood Zwart speelde ook zeker niet onaardig, maar de kansen die werden gecreëerd, onder andere een bal op de paal en twee knappe reddingen van de doelman, gingen er niet in. Ruststand: 1-0.

Na de pauze probeerde Rood Zwart de druk op Markelo te vergroten en werd geregeld de lange bal gehanteerd. Aanvankelijk nog met overtuiging maar in het verloop van het tweede bedrijf ebde dat langzaam weg. Veel grote kansen kreeg de ploeg van Remco Dokter ook niet. Toen de thuisploeg een kwartier voor tijd ook nog op 2-0 kwam, was het duel gespeeld. Eindstand: 2-0.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen