Rood Zwart lijdt opnieuw nederlaag

22-10-2017

Rood Zwart heeft op zondagmiddag opnieuw een nederlaag moeten incasseren. Na het verlies van vorige week tegen Buurse ging de ploeg van Remco Dokter dit weekend wederom onderuit tegen FC Aramea. De enige treffer van de wedstrijd viel vlak voor de pauze.

De gehele eerste helft speelde zich eigenlijk af tussen de twee strafschopgebieden en de keepers hoefden maar zelden in actie te komen. Lang leken de ploegen af te stevenen op een 0-0 ruststand, maar 8 minuten voor de pauze kwamen de bezoekers op voorsprong na een dekkingsfout in de Rood Zwart defensie. De achterstand leek vrijwel direct ongedaan gemaakt te worden, maar de kopgoal van Raymond Kenkhuis werd vanwege vermeend buitenspel afgekeurd.

Na de pauze deed de thuisploeg er een schepje bovenop en drukte Aramea terug op eigen helft. Er kwam ook kansen voor Rood Zwart, maar een goede eindpass en geluk ontbrak. In de slotfase werd er het nodige risico genomen om de gelijkmaker te forceren. Dit leverde de thuisploeg nog wat mogelijkheden op maar ook de bezoekers kregen de kans de wedstrijd definitief te beslissen. Gescoord werd er echter niet meer. Eindstand 0-1.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen