We zijn verhuisd!

17-10-2017

Dagontmoeting “Kruispunt” Delden (Rode Kruis) is verhuisd van de oude kantine van  V.V. Rood Zwart naar het multifunctionele “Noabershoes.” Deze dagontmoeting (ééns in de veertien dagen) is bedoeld om ouderen die veel alleen zijn een fijne dag te bezorgen.

11 vrijwilligers doen hun best dit (in wisselende samenstelling) te realiseren. Met ingang van 12 oktober verblijven we in de nieuwe kantine. De gasten worden gehaald en thuisgebracht met de Rode Kruis bus. Na aankomst starten we altijd met koffie, thee met wat lekkers erbij. Vervolgens wordt er een “gymles” gegeven, zittend op de stoel of in de rolstoel met o.a. bal, elastieken, ballonnen en vliegenmeppers.
Samen wordt de warme maaltijd genuttigd, bereid door onze vrijwilligsters. Daarna is er gelegenheid te rusten in speciaal daarvoor bestemde stoelen.
Het middagprogramma wisselt.  We spelen “Rummy Cup”, sjoelen, spelen “Bingo”, zijn creatief, luisteren naar muziek (soms live) of kijken een film. Aan het eind van de middag worden de gasten weer naar huis gebracht.
Wij, gasten en vrijwilligers zijn niet alleen blij met ons nieuwe onderkomen in het “Noabershoes” van V.V. Rood Zwart, maar ook met de contacten met bestuur en vrijwilligers daar aanwezig. 

Marjan Hof (Coördinator) 

            

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen