El Sierd’ en Luinge op sponsoravond Rood-Zwart (26 oktober)

08-10-2017

De sponsoravond van Rood Zwart kent op donderdag 26 oktober (half 8 kantine open, aanvang 20.00 uur) een even prominente als humoristische bezetting. In de nieuwe kantine zullen die avond ‘El Sierd’ de Vos en Roelof Luinge hun opwachting maken. Aan de hand van Eddy van der Ley zullen zij de bezoekers meenemen op een spraakmakende reis door hun werkzame leven.

Sierd ‘Koekoek’ de Vos is met afstand de meest kleurrijke en originele voetbal- en sportcommentator van Nederland. Ofschoon hij al bijna veertig jaar meeloopt in het wereldje, lijkt zijn populariteit alleen maar toe te nemen. Al zijn er ook Sierd de Vos-haters. Want je bent voor hem of tegen hem, een tussenweg bestaat niet. Hoe dan ook, met ‘El Sierd’ is het ‘never a dull moment’ tijdens voetbalwedstrijden. Hij verrijkt de bagage van de kijker met restauranttips, anekdotes en zinloze details. Maar is ook een specialist in het monteren van aparte filmpjes met humoristische en/of serieuze inslag. Werkt tegenwoordig ook voor Ziggo Sport/Sport 1 en bereikt daarmee een groot publiek. Was voorheen verslaggever bij onder meer NOS Studio Sport, NOS Langs de Lijn, RTL7, Talpa en zo ongeveer alle traditionele omroepen. Vertelt tijdens lezingen net zo smakelijk en gepassioneerd als voor tv. ‘Ratatatata, we zijn bij Rood Zwart, koekoek!’Roelof Luinge behoort tot de meest succesvolle scheidsrechters van de afgelopen decennia. De geboren Drent, die ook veel in het buitenland actief was, floot maar liefst 845 wedstrijden in het betaald voetbal. Hij is nog steeds actief in de top van het amateurvoetbal. Luinge beschikt net als Sierd de Vos over een groot repertoire aan hilarische anekdotes, hetgeen de bezoekers van de sponsoravond op 26 oktober aan den lijve zullen ondervinden.

Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur. Kom op tijd, de kantine zal om 19.30 uur open zijn. De koffie staat dan klaar. De entree is gratis en een collega of partner is natuurlijk mede uitgenodigd.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen