Rood Zwart wint van TVO

01-10-2017

Rood Zwart heeft op zondag de eerste drie punten van het seizoen gepakt. De Deldenaren wonnen thuis nipt met 2-1 van TVO uit Beckum. De ploeg van trainer Remco Dokter nam vlak voor de rust afstand met twee treffers. Vlak na de pauze kwam TVO terug middels een discutabele strafschop. Hierna werd er niet meer gescoord. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen voor de overleden leden Bennie Exterkate en Harold Pepers.

Rood Zwart begon prima aan het duel en was in de beginfase de bovenliggende partij. TVO probeerde het verschil op het veld vooral op fysiek vlak te compenseren en dat lukte aardig. De thuisploeg had dan wel een optisch overwicht, maar kon het verschil aanvankelijk niet uitdrukken in kansen en doelpunten. Na ruim een hal uur spelen kwam de ploeg van Remco Dokter toch op voorsprong. Een verdediger van TVO werd na een klutsbal onder druk gezet door Colin Monteiro en schoot de bal vervolgens in eigen doel. De Rood Zwart dacht hierna met een 1-0 voorsprong te gaan rusten, maar nog voor de thee was ingeschonken, werd ook de 2-0 tegen de touwen gewerkt. Jan Baake vond het hoofd van Jesse Beukert en deze kopte knap raak.

Na de pauze vond TVO snel de aansluiting. Rodi Beukert zette een verdedigende sliding in en de scheidsrechter zag daar een overtreding in. Niet alleen werd de penalty benut, Beukert raakte bij de actie geblesseerd en moest vervangen worden. Toen vervolgens nog twee spelers van de thuisploeg het veld met pijntjes moesten verlaten, leken de Deldenaren een lastig slotfase tegemoet te gaan. TVO hanteerde veelvuldig de lange bal en probeerde zo gevaarlijk te worden. Dat lukte een aantal keer, maar tot een gelijkmaker kwam het niet. Rood Zwart kreeg op haar beurt ook nog enkele kansen om het duel definitief te beslissen, maar ook hier zonder succes. Eindstand: 2-1.  

(Bron: Nieuwsuitdelden.nl)

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen