Rood Zwart in blessuretijd onderuit tegen WVV

24-09-2017

Rood Zwart is het nieuwe seizoen op zondagmiddag begonnen met een nipte nederlaag tegen WVV. De ploeg van Remco Dokter leek lang zelfs terug naar Delden te keren met drie punten, maar zag de thuisploeg toch nog twee keer scoren in de slotfase. De laatste treffer viel zelfs in blessuretijd: 2-1. Rood Zwart kwam in de eerste helft op voorsprong via Raymond Kenkhuis.

Vanaf de start was het duidelijk dat Rood Zwart een lastige middag tegemoet zou gaan. Trainer Remco Dokter had voorafgaand aan de wedstrijd al aangegeven WVV bij de sterkste ploegen in de Vierde Klasse B te scharen en dat bleek op zondag wel een aardige voorspelling. Rood Zwart moest zich vooral toeleggen op verdedigen en mocht het aluminium en doelman Linderman danken dat er geen tegentreffer werd geïncasseerd. Tegen de verhouding in kwam Rood Zwart vlak voor rust zelfs op voorsprong via een mooi schot van Raymond Kenkhuis.

Na de pauze ging WVV op zoek naar de gelijkmaker en kreeg het opnieuw de nodige kansen. Toen Rood Zwart na een uur noodgedwongen twee basiskrachten moest wisselen door blessures, werd het nog lastiger. Met kunst en vliegwerk leek de zege toch over de streep getrokken te worden. Bijna werd het in de 80e minuut nog 0-2 maar Thomas de Graaf en Frank Lovink wisten de enorme kans niet te verzilveren. Vlak daarna ging het mis aan de andere kant en kwam WVV op gelijk hoogte. Daar bleef het helaas voor Rood Zwart niet bij. In blessuretijd werd doelman Linderman opnieuw gepasseerd en keerden de Deldenaren huiswaarts met lege handen.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen