Open Dag 2017, geslaagd evenement!

02-09-2017

Zaterdag 2 september 2017. De dag waarop meerdere sportverenigingen in Delden tegelijkertijd hun "Open Dag" hebben gehouden. Sportliefhebbers in spé konden op diverse accommodaties in Delden terecht om informatie te verzamelen en desgewenst lekker mee te doen met de betreffende sport.

Enkele weken later dan in het verleden stonden ook bij Rood Zwart de poorten wagenwijd open.
De jeugd-activiteitencommissie had het beproefde draaiboek weer van de plank gehaald. Met medewerking van veel vrijwilligers, die ieder vanuit hun eigen commissie of eigen discipline zijn/haar bijdrage leverde, werden weer veel ouders met kinderen welkom geheten. Vanaf 09.30 uur startte het programma. Dit bestond veelal uit diverse toernooitjes van de verschillende leeftijdscategorieën. Het populaire onderdeel penaltyschieten stond vanzelfsprekend ook weer op het programma.

De welpjes werden onder deskundige leiding van Thijs ter Elst en Brenda ter Braak wegwijs gemaakt in de geheimen van het voetbalspelletjes. Na een heuse warming-up werden diverse baloefeningen gedaan. Ook het partijtje, “met z`n allen op een kluitje”, was een hoogtepunt op deze morgen.

   

Vanaf 11.00 stonden bekerwedstrijden van JO-13 en JO-15 op het programma.

De nieuwe meisjesvoetbalafdeling was ook prominent vertegenwoordigd. De SVO Twickel met meiden van zowel Rood Zwart als SV Delden hebben zich mooi gepresenteerd en hun ambities laten zien.

Natuurlijk gaf ook de Sportparkplus commissie acte de presence. Commissieleden lieten geïnteresseerde bezoekers het nieuw clubgebouw, het “Noaberschapshoes”,  vol trots zien. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Er was dan ook nogal wat te zien, want afgelopen 2 maanden zijn er bergen werk verzet. Zowel aan de buitenkant van het nieuwe complex alsook binnenin zijn flinke vorderingen gemaakt. Het gebouw nadert binnenkort zijn voltooiing.

De commissie ledenadministratie gaf geïnteresseerde ouders met kids de nodige informatie over het lidmaatschap bij Rood Zwart. Nieuwe aanmelding werden getrakteerd op een échte Rood Zwart leren voetbal. De commissie kon aan het eind van de ochtend vol trots melden weer een flink aantal nieuw leden te hebben ingeschreven.

De vereniging Rood Zwart heeft het afgelopen jaar veel bouwactiviteiten ontwikkeld. Het voetbal leek daarmee even op een 2e plan te komen. Echter dat het voetbalspel nog steeds bovenaan staat werd, deze Open Dag meer dan ooit bevestigd. De spelvreugd spatte er van af bij veel aanwezigen. En dat stemt iedereen bij Rood Zwart in opperste tevredenheid.


Een spiksplinternieuw clubgebouw, een prachtig aangelegde nieuwe omgeving rondom, prachtige voetbalvelden met een grasmat in TOP conditie! Een gemotiveerd en deskundig kader. Wat wil je nog meer? Rood Zwart is er klaar voor!

Klik hier voor alle foto's >>>

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen