Kaart- en bingo-avonden Rood Zwart

30-08-2017

Al vele decennia lang organiseert onze voetbal vereniging ook kaart,- en bingo avonden en nog steeds vrij succesvol. Op deze avonden wordt er serieus strijd geleverd en in competitie verband gespeeld om leuke prijsjes. De opkomst is de laatste jaren vrij stabiel, maar er staan nog genoeg tafels en stoelen om meer mensen een leuke avond te bezorgen. Het zou de sfeer en de competitie alleen maar ten goede komen. Dus bij deze zou ik graag iedereen uitnodigen (ook al ben je geen lid)om ook eens te komen en gezellig mee te spelen.

De kaart avonden worden gehouden op de eerste maandag avond van de maand en wel van september t/m april, dus 8 avonden. Men kan zowel een enkele avond meedoen maar ook aan de competitie meedoen (hiervoor minimaal 5 avondenaanwezig ) we beginnen om half acht en de zaal is vanaf zeven uur open. We spelen Kruisjassen, Hartenjagen en Bonaken. Tijdens deze avonden krijgt U van de commissie de koffie en de hapjes, en elke avond zijn er prijsjes te winnen. Deelname kost    € 3.00 en we stoppen om ca. half elf.

De bingo avonden worden op de derde maandagavond van de maand gehouden en ook van september t/m april, natuurlijk staat ook hier de koffie met een koekje vanaf half acht klaar. We spelen ongeveer 20 tot  25 keer voor de volle kaart voor leuke kleine prijsjes omdat het vooral leuk moet blijven. Tussendoor  doen we een klein spelletjes circuit, waar ook kleine prijsjes mee te winnen zijn. Dit spelletjes circuit wordt ook in competitie verband gedaan. Deelname kost € 4.00 per avond. Hiervoor heeft U een gezellige avond onder leiding van bingomaster Herman Weyenborg. We spelen van acht uur tot elf uur.

Maandag 4 september is de eerste kaartavond in het clubgebouw.

Maandag 18 september is de eerste bingo avond.

 

Mocht U meer informatie willen bel: 0651177824 of  0623975903

Groeten van de commissie
Ellen, Cor, Leo

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen