Rood Zwart E1 kampioen!

11-05-2013

E1 heeft het ‘em opnieuw geflikt!. Het talentvolle team werd afgelopen zaterdag voor de 2e keer dit jaar kampioen in de 1e Klasse.

Na het succes van het ongeslagen kampioenschap in de najaarscompetitie (alle wedstrijden werden met winst afgesloten) heeft E1 de draad weer voortvarend opgepakt. Alle tegenstanders werden met goed voetbal en veel strijd geklopt. Ook de wedstrijd tegen runner-up NEO werd overtuigend gewonnen met 5-1. In de kampioenswedstrijd tegen Oranje Nassau dreigde het nog even mis te gaan. De spelers dachten er te gemakkelijk over.. spanning?! Een vroege 0-2 voorsprong werd binnen 5 minuten ongedaan gemaakt door ON. In de 2e helft gooide E1 de schroom van zich af en ging het haar eigen spel spelen. Fraaie combinaties en vele kansen werden gecreëerd.

Bij het eindsignaal was de score 2-5 in het voordeel van E1. Ongeslagen kampioen met 10 gewonnen wedstrijden op rij…..!!!! Een geweldige prestatie, Rood Zwart kan trots op deze groep zijn. Rood Zwart E1 kan dus voor de 2e keer dit jaar het kampioenschap gaan vieren. De competitie zit bijna op, zaterdag wacht de laatste wedstrijd thuis tegen Delden E1. Na afloop wordt het kampioensfeest gevierd met o.a. een rondrit door Delden op de ‘platte wagen’.

E1 bestaat uit de volgende spelers; Mika Linderman, Gijs Nijhuis, Bas Ottenschot, Stef Aarnink, Laura Strikker, Bram de Ruiter, Tijmen ter Keurs, Stijn Visschedijk en Pepijn Haarman. Heren en dame; van harte gefeliciteerd met deze ongelofelijke prestatie!

Bron: www.nieuwsuitdelden.nl


 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen