Open Dag 2 sept: ALLE INFO

25-08-2017

Programma Open Dag 2017
Zaterdag 2 sept van 10-13 uur as is weer onze jaarlijkse Open Dag. Er is weer van alles te doen op ons mooie sportpark.  Er zijn  diverse info kraampjes van o.a. Vrijwilligerszaken, Welpenvoetbal, en mensen van de Technische Commissie die o.a. uitleg geven over de nieuwe digitale trainingsmethode VTON. Leden van het bestuur en de SportPark Plus commissie zijn aanwezig om u een rondleiding te geven door onze prachtige nieuwe clubgebouw “het Noaberhoes” , er staat een  groot springkussen en kinderen kunnen geschminkt worden. Verder is er gratis koffie, ranja en een ijsje voor alle kinderen. Verder kunnen kinderen op het grote doel punten schieten op het gatendoek (Beschikbaar gesteld door de sponsor van al onze jeugdkleding: 123inkt.nl)
Uiteraard is er ook een kraam waar u uw kind kunt inschrijven als nieuwe lid. Er zijn leden van de diverse jeugd commissies en Hoofdbestuur aanwezig die u antwoord kunnen geven op al uw vragen.

Programma:
09.30 uur-11.00     J-O8 en J-09 toernooi (F jeugd > 7 en 8 jaar)
09.30 uur-11.00     J-011 toernooi (E jeugd 9 en 10 jaar)
10.00-11.00            Welpen toernooi (4 t/m 6 jaar).
vanaf 10.30             Penalty schieten op selectie-keepers
vanaf 11.15             Bekerwedstrijden (o.a. JO-13-1 om 11.15 uur en JO15-1 om 12.45 uur)

Meisjesvoetbal / SVO Twickel    
Vanaf september a.s. gaan meiden vanaf 11 jaar voetballen onder de vlag van een eigen combivereniging van SV Delden en Rood Zwart.: SVO Twickel. Ze gaan gezamenlijk deelnemen aan de competitie in een eigen tenue, blauw met zwart. Voor meisjes t/m 10 jaar verandert er niets: ze worden in de gemengde Rood Zwart teams met  jongens ingedeeld.

Lid worden?
U ziet, genoeg te beleven: kom gerust een kijkje nemen. Als uw kind nog geen lid is en graag eens mee wil spelen, zorg dan dat u in ieder geval op tijd bent voor de toernooien (zie hierboven), dan wordt hij/zij ter plekke ingedeeld. Als u besluit uw kind in te schrijven krijgt u een mooie Rood Zwart bal en:

Welpen die lid worden van v.v. Rood Zwart zijn het 1e half jaar vrijgesteld van contributie.

Uiteraard kunnen ook oudere kinderen en/of volwassenen zich inschrijven als nieuw lid!

Tot zaterdag 2 sept op Sportpark de Scheetheuvel! Adres: Langestraat 155, Delden

 Met sportieve groet,
 Jeugd Activiteitencommissie vv Rood Zwart


 
 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen