D jeugd Strijthagen Cup Landgraaf

29-05-2017

DAG 1 en 2

We zijn met onze D jeugd van wo 25 t/m vrij 27 mei naar de Strijthagen Cup in Landgraaf (Z-Limbrg) geweest. Is ff 250 km rijden, maar dan heb je ook een prachtig toernooi. Woensdag kwamen we aan met 26 spelers en 7 begeleiders. Prachtig weer. Tenten geplaatst, bedjes ingericht en de bbq aan en lekkere muziek op de box. Daarna bleef het nog (te...) lang onrustig. Om 01.00 dacht de begeleiding de jongens in bed te hebben maar om 5 (!!) uur liepen ze weer de polonaise. Generaal Vos veranderde dit naar 3 rijen v 8 en sprak zijn soldaten streng toe en werd t eindelijk rustig...tot 7 uur.. Na een goed ontbijt gezwommen bij een prachtig buitenbad net over de grens in Duitsland en s middags begon t toernooi. Niemand klaagde over vermoeidheid of warmte en ging er vol voor. Er waren 2 gelijkwaardige teams gemaakt en das was net te weinig kwaliteit om in 2 D-1 poules te winnen. Maximaal met 1-0 verloren met beide teams maar net niet dus..

Vandaag dus beide in de verliezerspoule en gaan we vol voor de overwinning. Moet lukken na nu wel goede nachtrust: om 11 uur sliepen ze allemaal en pas om half 9 wakker. Hier was de begeleiding erg blij mee. Of we een beker winnen weten we nog niet, maar die voor de gezelligste feestgroep is al binnen!!

Dag 3

De 3e dag (vrijdag jl) begon nu wel met goed uitgeslapen jongens. Na een 1e nacht v geen nachtrust sliepen de boys nu v 23.30-08.30 (!) en dat was voor de begeleiding ook wel prettig..maar: nu waren de Amsterdamse Ciske de Ratjes in de tenten achter ons de verstoorders vd nachtrust. Maar ach, hoort erbij. Dat is de charme v e voetbalcamping. Na wederom een goed ontbijt, incl eieren met spek v topchefs @Mark Extercate en Rick Penninkhof, begonnen we ad 2e dag. Met wederom 2 goed uitgebalanceerde teams. O.l.v gelegenheidscoaches bij team 1 Rick Penninkhof, Niek Ottenschot en grensrechter Hans Bellert en bij team 2 Otto de Boer en coach/grensrechter Jeroen Vos werd gestreden om iedere cm. Hiermee pakten beide teams de 3e prijs!!! Zie foto's. Ondertussen hadden de rest vd begeleiders de tenten al afgebroken en werd alle zooi keurig opgeruimd door de jongens zelf. Voor vertrek naar Delden werden er nog ff 60 broodjes knakworst weggewerkt. Onderweg nog gezamelijk naar de Mac en om 17.00 luid toeterend terug bij RZ, waar alle ouders hun kind moe maar zeer voldaan in de armen kon sluiten. Allen bedankt voor deze topdagen, volgend jaar gaan we weer! (behalve de 2 jaars D want die gaan uiteraard door naar de C)

Voor alle foto's klik hier >>>

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen