3e Editie Sponsortoernooi Rood Zwart groot succes met foto's

23-05-2017

Na geslaagde edities in 2015 en 2016, is dit jaar voor de derde keer het Sponsortoernooi georganiseerd op de velden van v.v. Rood Zwart. Alle Rood Zwart sponsoren zijn benaderd en gevraagd of ze mee wilden doen voor een potje 5 tegen 5 voetbal. Lekker ongedwongen, waarbij saamhorigheid en gezelligheid voorop moest staan.
De sponsoren gaven enthousiast gehoor aan deze oproep, met als resultaat wederom een goede opkomst en erg geslaagde avond. Onder redelijke weersomstandigheden, de zon liet zich zelfs nog even zien, begon om 18.00 het toernooi op 6 veldjes op het hoofdveld. Om  20.15 uur de halve finales: CoBuilders tegen Femi’s Grillroom & Pizzeria en Hotel Het Wapen van Delden tegen Eetcafe Harlekijn-Smitties.

De Finale werd gespeeld door Femi’s Grillroom & Pizzeria tegen Eetcafe Harlekijn-Smitties. Het laatstgenoemde team ging uiteindelijk, na een zeer geslaagde avond met de beker naar huis.

Deze zal ongetwijfeld een mooi plekje krijgen in het café van Jaap Smit. Na de prijsuitreiking en een bedankwoord van de voorzitter van de sponsorcommissie Judith Ros was het nog erg gezellig in de tent. Voor alle teamfoto’s klik hier >>>

Voor meer info, zie www.roodzwart.nl en het clubblad dat in juni weer uitkomt.

 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen