Rood Zwart sluit seizoen af met ruime zege

14-05-2017

Rood Zwart heeft het seizoen met een goed gevoel afgesloten. Het slotduel tegen EMOS werd op het eigen sportpark met maar liefst 4-1 gewonnen. De ploeg van trainer Remco Dokter verdeelde de treffers eerlijk over de twee helften. Frank Lovink (2x), Thijs Oude Meijers, en Jelte Linderman zorgden voor de doelpunten. De Deldenaren behouden door de zege hun zevende plek op de ranglijst.

Rood Zwart begon na de matige resultaten van de afgelopen weken gretig aan de wedstrijd en kreeg al snel een aantal kansen op de openingstreffer. Het duurde nog tot de 12e minuut voordat deze ook daadwerkelijk viel. Een goede combinatie tussen Tom Hudepohl en Frank Lovink leverde een kans en een doelpunt op voor laatstgenoemde: 1-0. Tien minuten later was het opnieuw raak. Wederom kwam de assist van Tom Hudepohl en ook nu tekende Lovink voor het doelpunt. Ruststand: 2-0.

In de tweede helft bleef Rood Zwart de bovenliggende partij. Toch wist EMOS de aansluitingstreffer te maken. De verdediging van Rood Zwart zag in de 57e minuut een speler bij de tweede paal over het hoofd en deze bracht de 2-1 op het scorebord. Het bleef spannend tot de 78e minuut toen Rood Zwart een penalty kreeg en de doelman van EMOS een rode kaart. Thomas de Graaf werd diep gestuurd, omspeelde de doelman en werd vervolgens gevloerd. De strafschop werd benut door Thijs Oude Meijers. In de 84e minuut viel ook nog de 4-1. Robert Kenkhuis kopte een voorzet goed door en Jelte Linderman kon afwerken.  

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen