Rood Zwart digitaliseert haar opleiding

30-05-2017
Rood Zwart gaat haar jeugdopleiding vanaf het seizoen 2017/2018 digitaliseren. Met behulp van de VTON Voetbalmethode biedt Rood Zwart haar jeugdspelers en trainers vanaf volgend seizoen een complete voetbalopleiding. VTON biedt een handige app, waarmee trainers en spelers werken aan techniek, tactiek, fysiek en mentale vaardigheden.

VTON is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De methode ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. VTON is volledig digitaal met een mobiele website en een app. Daarmee kunnen trainers de oefeningen op het trainingsveld aanbieden met ondersteunende filmpjes en animaties.

De voordelen van VTON:
-         Spelers voetballen met meer plezier en ontwikkelen zich ‘spelenderwijs’
-         Alle vaardigheden komen aan bod
-         Door VTON worden alle trainers en spelers voorzien van goede oefenstof
-         Door een handige app hebben trainers een heel seizoen trainingen in hun broekzak
-         De jeugdopleiding wordt gestructureerd
-         Iedereen kan training geven met behulp van VTON!

(Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=06TrpVebgp4)

Vanaf het seizoen 2017-2018 zal Rood Zwart VTON gaan implementeren in haar jeugdopleiding.
Door middel van een praktijkopleiding zullen trainers in het nieuwe seizoen gebruik leren maken van VTON. Om alle (toekomstige) trainers, ouders en geïnteresseerden alvast kennis te laten maken met VTON organiseerde Rood Zwart onlangs een informatieavond.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen