Rood Zwart pakt volle buit in blessuretijd

30-04-2017

Rood Zwart heeft op zondagmiddag drie punten overgehouden aan de Hofderby tegen Hector. Lang leek het duel te gaan eindigen in 1-1, maar diep in blessuretijd wist de thuisploeg toch nog te scoren. De winnende treffer kwam op naam van Mitchel Baake. Dennis Mirza had de thuisploeg eerder op 1-0 gebracht. Halverwege stond er een 0-0 stand op het scorebord.

In de eerste helft kregen de toeschouwers een gezapige wedstrijd voorgeschoteld. Beide ploegen hoefden zich geen zorgen meer te maken om degradatie en dus ontbrak het heilige vuur. Tevens hadden zowel Rood Zwart als Hector te maken met de nodige afwezigen, wat het spel ook niet ten goede kwam. Ruststand: 0-0.

Na de pauze kwam er wat meer leven in de wedstrijd. Rood Zwart nam langzaam het initiatief en zag dit na ruim een uur spelen beloond worden. Dennis Mirza werd diep gestuurd, nam de bal fraai mee en ramde hem vervolgens langs de doelman van Hector: 1-0. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong. Geklungel in de verdediging stelde de bezoekers uit Goor in de gelegenheid de 1-1 op het scorebord te brengen.

In een onrustige slotfase, met veel gele kaarten voor Hector, leek er niet meer te worden gescoord. Diep in blessuretijd pakte Rood Zwart echter toch nog de volle buit. Mitchel Baake won het luchtduel van de verdediging van Hector en kopte de bal in het net. Eindstand: 2-1.  

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen