Koningstoernooien voor jong en oud

25-04-2017

Op Koningsdag, donderdag 27 april, wordt alweer voor de 15e keer het "Oranje voetbaltoernooi" georganiseerd op de velden van v.v. Rood Zwart.

De start is om 13.30 uur en het toernooi duurt tot 16.00 uur. Spelers en speelsters moeten minimaal 16 jaar oud zijn en de teams bestaan uit zeven spelers.

“Befaamd vanwege z’n gezelligheid, mooi weer en uiteraard leuk voetbal. Om het spelniveau aan te geven hebben we het toernooi omgedoopt tot “Oranje Voetbaltoernooi”.

Uiteraard gaat de organisatie weer in goede samenwerking met het Oranjecomité. Het resultaat is dat de vertrouwde formule gehanteerd zal worden.”

Gelegenheidsteams, samengesteld op allerlei manieren, zoals familie, buren, collega's en/of vrienden, binden met elkaar de sportieve strijd aan, waarbij het traditie is dat ieder team in ieder geval een prijs wint en gewoonlijk is dat een prijs die de feestvreugde ook zeker kan vergroten of indien nodig het verdriet weg kan spoelen.”

Het is voor niemand nodig om voor dit toernooi op trainingskamp te gaan, de gezelligheid staat voorop en de prestaties zijn ondergeschikt. De goede ervaringen uit het verleden geven goede hoop op weer een hele gezellige dag.

Nieuw dit jaar is dat er ook voor de JEUGD een 4x4 voetbaltoernooi wordt georganiseerd.
Het toernooi start om 14.00 uur en duurt tot maximaal 15.30 uur. Er zijn 3 categorieën: leeftijd onder 11, onder 13 en onder 15 (gelijk aan de KNVB categorieën van de lopende competitie), zowel voor jongens als meisjes.

Er is voor de jongste jeugd een springkussen aanwezig, er is gezellige muziek en er zijn een paar leuke prijsjes beschikbaar.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen