Rood Zwart geeft overwinning uit handen tegen Markelo

23-04-2017

Rood Zwart heeft op zondagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Markelo. De ploeg van trainer Remco Dokter kwam twee keer op voorsprong, maar wist deze uiteindelijk niet vast te houden. De gelijkmaker van Markelo viel in blessuretijd. Halverwege stond er een 1-1 stand op het scorebord. De treffers van Rood Zwart werden gemaakt door Mitchel Baake en Frank Lovink.

Rood Zwart kende een droomstart en stond na een minuut spelen al met 0-1 voor. Vanaf de aftrap kregen de bezoekers een hoekschop en die werd prima binnengekopt door de mee opgekomen Mitchel Baake. Hierna golfde het spel op en neer en waren de ploegen goed aan elkaar gewaagd. Een onoplettendheid in de verdediging bij Rood Zwart zorgde er in de 34e minuut voor dat de stand weer gelijkgetrokken werd. Een speler van Markelo werd over het hoofd gezien en kon vrij de 1-1 binnentikken. Ruststand 1-1.

Na de pauze veranderde er weinig aan het spelbeeld. Het was Rood Zwart dat na een goede counter in de 69e minuut opnieuw op voorsprong kwam. Dit keer was het Frank Lovink die het net vond. Markelo ging hierna een-op-een spelen waardoor de Deldenaren meer ruimte kregen. Het leverde een paar goede kansen op de 1-3 op, maar het geluk in de afronding ontbrak. Dit bleek in blessuretijd extra zuur omdat Markelo alsnog langszij kwam. Een cornerbal werd gedragen door de wind en plofte bij de tweede paal binnen. De scheidsrechter maakte hierna direct een einde aan het duel. Eindstand: 2-2.  

(Bron: nieuwsuitdelden.nl)

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen