D1-machine draait op volle toeren

16-04-2017

Inmiddels zijn er al weer acht wedstrijden gespeeld na de winterstop en won Rood Zwart D1 (JO13-1) al haar wedstrijden. In de sterke 1e klasse won D1 in de voorbije weken van alle naaste concurrenten en werd afgelopen zaterdag nummer drie Avanti in een directe strijd om plaats twee overtuigend met 3-1 verslagen.

Met nog 4 wedstrijden te gaan staat D1 op een fantastische tweede plek en is er nog een kleine kans op het kampioenschap. Koploper Bon Boys D1 dat onlangs met 3-0 werd weggespeeld in Delden, blijft echter ook al haar wedstrijden winnen. Het verschil van vier punten lijkt dan ook onoverbrugbaar. Maar wie weet wordt de spanning hen alsnog te veel…  Met nog vier wedstrijden te gaan staat D1 drie punten boven nummer drie Avanti met een wedstrijd minder. Deze wedstrijd wordt aanstaande zaterdag gespeeld in Enschede tegen Sparta.

Met deze eventuele tweede plaats maakt D1 zelfs een kans om naar de hoofdklasse te promoveren.
Het ultieme doel voor de jongens is om ook de resterende vier wedstrijden te winnen en zo alle twaalf wedstrijden na de winterstop te winnen. D1 speelt nog twee thuiswedstrijden en heeft dus nog alles om voor te spelen. Kom dit talentvolle team dus snel een keer bekijken voordat het seizoen erop zit.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen