Winst en verlies voor Rood Zwart tijdens paasweekend

16-04-2017

Rood Zwart - FC Aramea 1-2
Rood Zwart heeft op paasmaandag 17 april het inhaalduel tegen FC Aramea verloren.
Op sportpark Scheetheuvel werd het 1-2 voor de ploeg uit Enschede. Halverwege stond en een 1-1 op het scorebord. Het enige Deldense doelpunt werd gemaakt door Tim van het Bolscher.
Rood Zwart blijft ondanks de nederlaag staan op plek zeven maar ziet de concurrentie wel verder uitlopen.

De ploegen deden het in de eerste helft rustig aan en waren goed aan elkaar gewaagd. Rood Zwart deelde na een klein half uur de eerste tik uit. Thomas de Graaf bediende Tim van het Bolscher op maat en die zorgde voor de 1-0. Tien minuten later trokken de bezoekers de stand echter weer gelijk. Aramea kreeg in de 38e minuut een penalty en liet deze buitenkans niet onbenut. Ruststand 1-1.

In een rommelige tweede helft wist geen van beide ploegen een overwicht te creëren. Een gelijkspel zou dan ook een logische uitslag zijn. Toch wisten de bezoekers uit Enschede de Deldense doelman nog een keer te verslaan. De treffer in de 77e minuut wist de ploeg van Remco Dokter niet meer ongedaan te maken waardoor de nederlaag een feit was. Eindstand: 1-2.


't Centrum - Rood Zwart 0-4
Rood Zwart heeft op paaszaterdag 15 april het inhaalduel met ’t Centrum met 0-4 gewonnen.
Door de zege zijn de Deldenaren nog volop in de running voor plek vier in de 4e klasse B.

In de eerste helft was er voor de toeschouwers weinig te genieten in Enschede. Rood Zwart speelde door het fysieke spel van de thuisploeg in een te laag tempo waardoor er weinig werd gecreëerd. Toch wisten de Deldenaren via Frank Lovink voor de pauze op 0-1 te komen. Na de rust speelde Rood Zwart in een hoger tempo en dat wierp al snel zijn vruchten af. Nog voor het uur kwamen de gasten uit Delden op 0-2. Opnieuw wat het Frank Lovink die voor de treffer tekende.

’t Centrum verloor hierna het geloof in een goed resultaat en zo kon Rood Zwart het duel rustig uitspelen. Via Tim van het Bolscher en Dennis Mirza werd de voorsprong nog wel uitgebouwd. Eindstand: 0-4.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen