FIFA-17 game-toernooi voor Deldense jeugd

12-04-2017

Groot FIFA game-evenement voor Deldense jeugd

De stichting Be-Events houdt op maandag 24 april een groot FIFA game-evenement voor de Deldense jeugd van 10 tot en met 16 jaar. Een van de zalen in Stadscentrum het Parochiehuis zal dan van 14.00 uur tot 18.00 uur zijn omgetoverd tot een grote spelarena met tal van Sony Playstations 4 met grote 32 inch Full HD LED televisies. “Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van
de nieuwste technieken op het gebied van gaming. De organisatie Rentnplay zal dit alles in goede banen leiden.”

 Groot FIFA game-evenement voor Deldense jeugd

“Het spel FIFA is een razend populaire game die onder jongeren erg veel gespeeld wordt”, zo laat de Be-Events weten. Vaak gebeurt dit alleen of met een aantal vrienden. Wij wilden hier een leuke draai aan geven zodat er met een grote groep tegen elkaar gespeeld kan worden in een heus FIFA toernooi. Natuurlijk zijn de Playstations voorzien van de nieuwste versie van FIFA. De toernooien worden dus altijd gespeeld met de nieuwste games en apparatuur.”

Voor de start om 14.00 uur krijgen de deelnemers uitleg over de spelregels en zullen er vragen worden beantwoord. “Het toernooi zelf kan vergeleken worden met bijvoorbeeld het wereldkampioenschap voetbal of de Champions League. We beginnen altijd met een groepsfase. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan de eerste twee van elke groep door naar de achtste finales of de kwart finales. De winnaars daarvan gaan weer door naar de halve finale, troostfinale en de grote finale.”

Ondertussen zorgen de vrijwilligers van Be-Events samen met Rentnplay ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. “Als alle wedstrijden gespeeld zijn, zetten wij de winnaars in het zonnetje. In de pauze wordt er door Tactus een leuke presentatie gegeven over gameverslaving.”
Opgave is verplicht via: beeventsdelden@gmail.com. Dit moet voor donderdag 20 april. De entree is gratis en inclusief een versnapering.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen