De vliegende keep: Nieuwbouw en competitie kruipen naar climax

06-04-2017

We zien dat er steeds meer vorderingen zijn bij de nieuwbouw. Fundament staat, sterke basis en veel positieve energie om dit allemaal tot een mooi eind te brengen. Net zoals de bouw, kruipt de competitie ook naar zijn climax. Ook deze week weer een paar belangrijke potjes!

Zaterdag

Rood-Zwart JO13-3 – DEC’10  JO13-2G
8.45… Je wenst het je ergste vijand nog niet deze onchristelijke tijd. Optimisten zullen zeggen, dan heb je nog wat aan de dag, dus hoop dat de jongens dezelfde spirit hebben! Gelukkig gaat het wel om drie cruciale punten van beide kanten, DEC wil aanhaken bij de subtop, RZ wil juist aansluiting boven de subtop. Aanvang: 8.45 uur.

Rood-Zwart JO17-1 – Oranje Nassau JO17-3
De competitie bij onze B1 is toch nog ongekend spannend geworden. Er zijn namelijk 2 ploegen op 31 punten (RZ en Atc’65), maar RZ heeft dan nog wel 1 potje tegoed. Laat die wedstrijd tussen die 2 giganten nu de laatste competitiewedstrijd zijn. Tot die tijd moet alles dus in 3 punten worden omgezet, met vandaag het altijd lastige ON. Aanvang: 14.30 uur. 

Rood-Zwart JO11-3 – GFC JO11-2
Rood-Zwart tegen Rood-Zwart. Als je voorbij zou fietsen zou je hier bijna vanuit gaan. Hopelijk denken de leiders aan een uittenue, anders kon het nog wel eens verwarrend worden. Spannend potje in deze competitie, namelijk de nummer 4 tegen 5. De winnaar slaat een gaatje, waardoor er nog mogelijkheden zijn in de laatste weken! Aanvang: 10.00 uur

Rood-Zwart JO9-3 – Wvv’34 JO9-2 
Het zijn over het algemeen altijd spannende, maar vooral ook sportieve potjes tegen de mannen uit Hengevelde. Hopelijk kunnen we daar vandaag ook van spreken. RZ hoopt toch nog achter de nummer 1 aan te blijven jagen, dus een overwinning zou heel goed van pas komen! Aanvang: 9.00 uur.

Zondag:

Rood-Zwart 2 – Achilles’12 3
Een groot compliment aan de heren van Achilles, namelijk al zo vroeg kampioen worden is natuurlijk een hele prestatie. Hopelijk zorgt dit voor RZ voor kansen, want er zijn nog een paar wedstrijden op het programma, en met een beetje geluk kan er zomaar nog wat spannends in de periodestrijd gebeuren!  Aanvang: 11.00 uur. 

Rood-Zwart 8 – BSC Unisson 4
Nadat er vorige week helaas werd verloren van Diepenheim, was de kans op een eventueel kampioenschap ook verloren. Nu is het zaak om de jacht op de nummer 2 positie nog wel in leven te houden, door vandaag van BSC te winnen. Stugge ploeg, dus een forse klus voor de mannen van het 8e! Aanvang: 9.00 uur.

Vrijwilliger(s) van de week:

Het eind van het seizoen nadert, maar dat betekent voor de Toernooicommissie dat het spitsuur wordt. Alle programmaboekjes bij de juiste mensen brengen, opgaves controleren, het eigen GTB toernooi en Bevertoernooi in goede banen leiden. Kortom, petje af voor de hardwerkende mannen en vrouwen van deze commissie! 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen