4 tegen 4 Oranje Koningstoernooi - JEUGD

01-04-2017

Donderdag 27 april wordt i.v.m. Koningsdag voor de 15e keer het Oranje voetbaltoernooi georganiseerd op de velden van v.v. Rood Zwart.
Nieuw dit jaar is dat er voor de JEUGD een voetbaltoernooi wordt georganiseerd.
Een team heb je zo bij elkaar: spelvorm is 4 tegen 4. Er zijn 3 inschrijvings-categorieën: leeftijd onder 11, onder 13 en onder 15 (gelijk aan de KNVB categorieën van de lopende competitie).
Voor jongens en meisjes! Een mix mag natuurlijk ook, maar bij voldoende opgaves maken we aparte meisjes-én jongens poules.
Indeling van team vindt plaats in de leeftijdscategorie waartoe de oudste speler van het team  behoort. De Inschrijving gaat via mail, zie hieronder, en kan vanaf zondag 2 april tot uiterlijk 24 april.

Het toernooi start om 14.00 uur en duurt tot maximaal 15.30 uur. Er is voor de jongste jeugd een springkussen aanwezig, er is gezellige muziek en er zijn een paar leuke prijsjes beschikbaar.

Maak samen met je vrienden en/of vriendinnen een eigen team en geef je op  voor het 4:4 voetbal toernooi op Koningsdag! Team bestaat uit maximaal 5 spelers (1 wissel). Geen keepers.

Opgave per team, via mail:  jeugdoranjetoernooi@gmail.com en zet daar het volgende in:

  • een leuke, originele team-naam
  • voor- en achternamen en leeftijden van de spelers/speelsters
  • een contactpersoon met een 06-nummer (mag ook één van je ouders zijn)
  • je mag eigen shirts meenemen (tip: zelf ontwerpen?) maar er zijn ook hesjes beschikbaar

Algemene vragen kun je ook stellen via dit e-mailadres.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen