De vliegende keep: Blind heeft het Ligt gezien

30-03-2017

Er is nog steeds hoop voor onze jeugd! Als we hebben gezien dat iemand als De Ligt mag debuteren en zo de fout in kan gaan, zijn er bij ons misschien ook nog wel een paar goeie debutanten te vinden!

Zaterdag

Rood-Zwart JO13-1 – KOSC JO13-1
Een knappe tussenstand in deze competitie voor de jongens van Joost Baake. Ze bezetten in de 1e klasse een keurige 3e plaats, met een wedstrijd minder. Als ze de komende wedstrijd kunnen winnen, staan ze nog maar op 2 punten van de nummer 2! Vandaag een thuiswedstrijd tegen Kosc. Pittig, maar te doen! Aanvang: 11.15 uur.

Rood-Zwart JO17-3 – Fc Trias JO17-5
Kleine competitie, weinig wedstrijden, weinig wedstrijdritme. Dit is al gauw een 1-2-3tje. Dit blijkt ook bij de ranglijst, want in het kleine lijstje, zie je RZ ook nog eens ergens onderaan bungelen. Ondanks de verwoede pogingen van Wouter Weijenborg om de jongens aan de 3 punten te helpen, blijft dit nog uit. Hopelijk dit weekend meer geluk! Aanvang: 12.45 uur.

Rood-Zwart JO15-4 – Bon Boys  JO15-5
Oei, na 3 wedstrijden 2 punten, is natuurlijk geen hoog totaal. Nu heeft RZ wel 2 wedstrijden minder dan de rest, maar als je ze niet wint, heb je er natuurlijk nog niet veel aan! Bon Boys heeft er 4 uit 5, dus een overwinning zou ervoor zorgen dat RZ over de gasten uit Haaksbergen klimt.  Aanvang: 12.45 uur 

Rood-Zwart JO9-4 – Vogido JO9-7
O
ok voor deze toppers van RZ heeft de winterstop iets te lang geduurd. Ze hebben nog maar 4 puntjes, wat natuurlijk niet heel veel is. Nu zijn er ook teams die het nog iets minder kunnen doen, wat ons bij Vogido brengt. Deze grote club uit Enschede heeft nog geen punt kunnen veroveren… Voor RZ hopen we dat dit zo blijft…Aanvang: 10.00 uur.

Zondag:

Rood-Zwart 1 – GFC 1
Er was vorige week een gezellig weekend langs en binnen de lijnen. Mooi weer, zonnetje hoog aan de lucht, en een keurige driepunter! Na de tijd vloeiden de groene knuppels(aldus SV op de Bult) rijkelijk. Dit weekend een ander potje, namelijk een hofderby tegen het altijd lastige GFC. Een overwinning zou zorgen voor een goede aansluiting, dus volle kracht vooruit! Aanvang: 14.00 uur.  

Rood-Zwart 7 – TVO 3
Hoewel de 1e plaats aardig ver uit het bereik is, kan de 2e plaats zeker veroverd worden! Dit weekend tegen de buren uit Beckum, waartegen toch zeker de mogelijk is om 3 punten te

pakken. Met twee spitsen die allebei in de race zijn voor de Topscoorders Bokaal, kan het aan het aantal doelpunten voor zit het wel snor, nu niet teveel tegen…  Aanvang: 11.00 uur.

Vrijwilliger(s) van de week:

Bladeren harken, paden vegen, pruttel opruimen wat een ander achter zijn kont laat slingeren, de vrijdagochtend ploeg is er altijd maar druk mee. Nu is er wel regelmatig wat te vieren met een stuk gebak in de pauze, maar dit hebben de heren ook dubbel en dwars verdiend! 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen