Rood Zwart in tweede helft ruim voorbij Hoeve Vooruit

26-03-2017

Rood Zwart heeft op zondagmiddag een ruime overwinning geboekt op Hoeve Vooruit. Op sportpark Scheetheuvel werd het 3-0 voor de ploeg van Remco Dokter.
Zo makkelijk als de uitslag doet vermoeden ging het echter niet. Ondanks voldoende kansen in de eerste helft viel de 1-0 pas in de tweede helft. Hierna volgenden snel de 2-0 en 3-0. De doelpunten kwamen op naam van Thomas de Graaf, Robert Kenkhuis en Tom Hudepohl.
Rood Zwart was vanaf de start de betere ploeg en kreeg in de eerste helft voldoende mogelijkheden om de score te openen. Onder anderen Raymond Kenkhuis was ongelukkig in de afronding waardoor er halverwege nog een 0-0 stand op het scorebord stond. Na de pauze ging Rood Zwart verder met aanvallen. Het onvermijdelijke doelpunt viel uiteindelijk in de 57e minuut. Robert Kenkhuis reageerde goed op een doorkopbal en werkte het leer tegen de touwen. De bevrijdende treffer zorgde voor nog meer rust bij de thuisploeg en 4 minuten later lag de 2-0 al in het net. Dit keer was het Thomas de Graaf die de bal hard binnenschoot nadat Raymond Kenkhuis onderuit gehaald werd. In de 71e minuut ging het duel definitief in het slot. Tom Huldepohl kon alleen door op de keeper en rondde kalm af. Eindstand: 3-0.

(Bron:nieuwsuitdelden.nl)  

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen