De vliegende keep: lentekriebels

23-03-2017

De vogeltjes fluiten, het zonnetje is haar best alweer aan het doen. Kortom, de lente doet weer zijn intrede! Hierbij hoort helaas ook de zomertijd, wat voor zo’n eerste zondag wel eens voor wat verwarring wil zorgen… Dus trainers en leiders van de senioren: zorg dat de mannen scherp zijn op het moment dat de wekker wordt gezet!

Zaterdag

Rood-Zwart MO19-1 – BWO MO19-1
De dames van RZ hebben er nog niet zoveel wedstrijden op zitten. Als enige in de competitie hebben ze nog maar twee potjes achter de rug, maar dat is nooit zo ongunstig. Zo kun je rustig vanuit achterstand een mooie opmars maken richting de top. Als ze vandaag van BWO winnen, klimmen ze alweer een plekje en komt de top in hun vizier… Aanvang: 16.15 uur.

Rood-Zwart JO17-1 – NEO JO17-2
Als je voor de winterstop zo’n puntentotaal al hebt bereikt (22 uit 8), is gemakzucht natuurlijk een grote vijand. Nu werd er vorige week al bewijs geleverd dat deze jongens hier goed voor waken, namelijk een 0-7 overwinning! De komende wedstrijd gaat het maar om 1 ding, dat zijn die 3 punten om door te kunnen stomen naar het kampioenschap. Aanvang: 14.30 uur.  

Rood-Zwart JO15-2 – Hsc’21  JO15-4
Voor de winterstop werden er niet zo heel veel punten verzameld, maar na de winterstop is dit toch al veel meer. Competitie aangepast, tactische trainingen en het verschil is daar. Komend weekend een wedstrijd waar belang bij zit, allebei 6 punten uit 3 wedstrijden, dus de winnaar kan zich in de top nestelen!  Aanvang: 11.15 uur 

Rood-Zwart JO9-1 – Fc Winterswijk JO9-1G
Poeh, vanuit Winterswijk hier naartoe rijden is al een opgave… Maar dan ook nog om 9 uur? Ik wens de ouders veel succes vanuit het warme bed. RZ heeft hier ook veel voordeel van, maar ze kunnen de punten goed gebruiken. Als ze winnen, blijven ze goed meedraaien in de bovenste regionen, en dat is een prestatie van formaat! Aanvang: 9.00 uur.

Zondag:

Rood-Zwart 1 – Hoeve Vooruit 1
Na twee zware wedstrijden tegen Barbaros en Avanti Wilskracht, volgt er deze week een tegenstander die op papier wat makkelijker is. Toch zal RZ met een goed gevoel naar deze wedstrijd toeleven, want 1-1 tegen Avanti is een prima resultaat. Nu is het vooral zaak om aansluiting te houden bij de bovenste helft, dus een 3 punter zou veel goed doen. Aanvang: 14.00 uur.  

Rood-Zwart 5 – Achilles’12 7
Wonden likken en herpakken. Dat was het enige wat de heren van trainer/leider Ingmar Dorenbosch konden doen na de afgang tegen het 6e. Nu werd dit vorige week al aardig opgepakt door een keurige 4-1 overwinning op Bentelo. Deze week een pittige klus, want de vorige keer was het 3-2 tegen Achilles’12.  Aanvang: 9.00 uur.

Vrijwilliger(s) van de week:

Een extra compliment aan de heren van het Viagra team. Afgelopen weekend hebben de heren een oefenpotje gehad tegen een Zweeds elftal die hun toevlucht in Delden hadden gezocht. Ondanks de uitslag (13-1, of toch 15-1?) hebben ze RZ weer als een gastvrije, gezellige club neergezet!

 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen