De vliegende keep: de wei weer in

12-03-2017

 

Na een (iets te) lange winterstop, is de batterij bij iedereen weer opgeladen! Afgelopen periode heeft ondergetekende ook zijn rust gepakt om ook deze seizoenshelft u van voorbeschouwing te voorzien. Weer klaar voor een volledig programma? Wij wel!

Zaterdag

Rood-Zwart JO19-1 – Excelsior’31 JO19-2
Gelijk een wedstrijd die er toe doet, je ziet het vaak na de winterstop. Voor beide ploegen staat er een laatste kans voor aansluiting aan de subtop op het spel. Verlies vandaag kan vervelende gevolgen hebben, want dan kom je toch bij de onderste helft, en net zoals in de eredivisie kan het daar alle kanten op. Dus vandaag nog een kans om er aan te ontsnappen… Aanvang: 14.30 uur.

Rood-Zwart MO17-1d – DETO MO17-1d
Na drie wedstrijden 1 punt verzameld, het is wel eens een betere start geweest. Vandaag een lastige wedstrijd tegen DETO, die er al 3 meer hebben. Nu was er voor de winterstop ook al een wedstrijd tussen beide teams, die werd helaas gewonnen door de dames van DETO. Misschien dat Nynke Visser deze keer het verschil kan gaan maken… Aanvang: 14.30 uur.  

Rood-Zwart JO15-4 – WVV’34  JO15-3
Nog geen wedstrijd verloren na de winterstop, daar zijn een hoop teams jaloers op. Nu is het natuurlijk ook wat makkelijker als je nog maar 1 wedstrijd hebt gespeeld, maar toch. De tegenstander van vandaag kan dit namelijk niet zeggen, na 2 verliespartijen. Nu is het heel vervelend voor de gasten uit Hengevelde, maar hopelijk komt daar een 3e bij.  Aanvang: 12.45 uur

Rood-Zwart JO11-2 – Victoria’28 JO11-4
Na een prima plek in de middenmoot voor de winterstop, hopen ze dit nu weer te kunnen. Vandaag hopelijk een kans op de eerste driepunter, want je weet wat ze zeggen, de eerste klap is een daalder waard! Nu is Max Jongbloed als een nieuwe Lionel Messi begonnen na de winterstop, dus spektakel gegarandeerd. Aanvang: 9.00 uur.

Zondag:

Rood-Zwart 2 – LSV 2
De tweede periode loopt redelijk voorspoedig voor het 2e elftal. Na 5 wedstrijden 8 punten, dat is al bijna het dubbele van wat er in de 1e periode is behaald. Nu een thuiswedstrijd tegen LSV, die een paar plaatsen lager staan. Nu is dit zeker nog geen garantie voor succes, maar dat er mogelijkheden liggen hier, is duidelijk. Een overwinning en RZ kan zich zomaar in de strijd om de periodetitel gaan mengen. Aanvang: 11.00 uur.  

Rood-Zwart 9 – Enter  9
Als we het hebben over recreatievoetbal pur sang, dan kunnen we het 9e hier prima als voorbeeld in stellen. De resultaten laten te wensen over, maar de heren hebben elke week een hoop plezier, wat op Facebook regelmatig nagelezen kan worden. Stervende zwanen, verslapers, poedels, grote uitslagen, alles valt hier te beleven. Opvallend is dat ze vaak klagen dat er nog geen hond komt kijken, maar in elk verslag valt te lezen dat er altijd 1 hond langs de lijn is te vinden… Aanvang: 9.00 uur.

Vrijwilliger(s) van de week:

Tja, als je een paar voetballers op leeftijd op een zondag toch nog een leuke dag kunt bezorgen, ben je natuurlijk wel een top vrijwilligersteam. RZ 5, wat fijn dat jullie collectief hadden afgesproken om het 6e met een fijn gevoel van het veld te laten stappen. Dat jullie de titelstrijd opgeven voor een grote glimlach bij Han Dijkmans en consorten, is meer waard dan welke prijs dan ook… Chapeau!

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen