Vijftiende Oranje voetbaltoernooi (27 april)

01-04-2017

 

    

Op donderdag 27 april wordt alweer voor de vijftiende keer het Koningstoernooi gehouden bij v.v. Rood Zwart. De organisatie is nog op zoek naar teams die willen deelnemen.

De start is om 13.30 uur en het toernooi duurt tot 16.00 uur. Spelers en speelsters moeten minimaal 16 jaar oud zijn en de teams bestaan uit zeven spelers.

“Befaamd vanwege z’n gezelligheid, mooi weer en uiteraard leuk voetbal. Om het spelniveau aan te geven hebben we het toernooi omgedoopt tot “Oranje Voetbaltoernooi”.

Uiteraard gaat de organisatie weer in goede samenwerking met het Oranjecomité. De commissie van wijze heren is alweer bij elkaar geweest en de plannen zijn gemaakt. Het resultaat is dat de vertrouwde formule gehanteerd zal worden.”

“We roepen dus gezellige gelegenheidsteams op om zich aan te melden voor deelname bij Frans Keizer (tel. 06-38308514) Natuurlijk kunnen op allerlei manieren gelegenheidsteams samengesteld worden: familie, buurt, vrienden/vriendinnen, collega’s of het kader van de club. Alles kan en mag.
Bij het koningsdag toernooi is het traditie dat ieder team in ieder geval een prijs wint en gewoonlijk is dat een prijs die de feestvreugde ook zeker kan vergroten of indien nodig het verdriet weg kan spoelen.”

Het is voor niemand nodig om voor dit toernooi op trainingskamp te gaan, de gezelligheid staat voorop en de prestaties zijn ondergeschikt. Dit neemt niet weg dat de organisatie haar taak serieus neemt en al met meerdere teams in contact is. Dus wil je zeker zijn van deelname wacht dan niet te lang met opgave. De goede ervaringen uit het verleden geven goede hoop op weer een hele gezellige dag.

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen